AYSAM İÇ GİYİM AÇILDI

featured

aysam ic giyimİşletmeciliğini Ayşe Cansever’in yapacağı Aysam İç Giyim Bijuteri ve Kozmetik dünyası Seviller Mahallesi Atatürk Bulvarı Alt Yolda hizmete açıldı.

Aysam İç Giyim Bijuteri ve Kozmetik dünyası açıldı. Aysam İç Giyim Bijuteri ve Kozmetik dünyası açılış kurdelesini Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar kesti. İşletmeciliğini Ayşe Cansever’in yapacağı Aysam İç Giyim Bijuteri ve Kozmetik dünyası Seviller Mahallesi Atatürk Bulvarı Alt Yolda hizmete açıldı.

Açılışta konuşma yapan Belediye Başkanı Mustafa Allar, yeni iş yerleri açılması Gerede’de ekonominin iyi durumda olduğunun göstergesi olduğunu belirterek, “Gerede’de istihdam için açılan yerler memnuniyet vericidir. Yatırımcının ve açılan yerlerin her zaman yanındayız. Halkımızın daha duyarlı olup sahip çıkmasını istiyorum. Allah kardeşimize bol müşteriler ve kazançlar nasip etsin. Kazandığını Gerede’de harcamayı yatırımlar yapmasını nasip etsin” diye konuştu.

Daha sonra Aşağı Tekke Cami İmamı Muhsin Yiğit’in yaptığı duaların ardından kurdele kesimi ile açıldı. Ayşe Cansever, açılışa katılanlara teşekkür ederek, misafirlere ikramda bulundu. Aysam İç Giyim Bijuteri ve Kozmetik Dünyası modern ve geniş mağazasıyla vatandaşlardan ve müşterilerinden tam not aldı.

IMG_2909

IMG_2908

 IMG_2906

IMG_2904

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
AYSAM İÇ GİYİM AÇILDI

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir