Bakan Işıkhan Şimdi Açıkladı: 18 Milyon Emekliye Büyük Müjde!

Bakan Işıkhan Şimdi Açıkladı: 18 Milyon Emekliye Büyük Müjde!

Emeklilere Müjdeli Haber Bakan Işıkhan’dan Geldi

Emeklilerin merakla beklediği haber Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan’dan geldi. Bakan Işıkhan, sabah saatlerinde yaptığı açıklama ile emeklilerin yüzünü güldürecek yeni düzenlemelerin müjdesini verdi.

Emeklilere Yapılacak Zammın Detayları Açıklandı

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, katıldığı bir panelde emeklilere yönelik yapılacak zammın müjdelerini verdi. Emeklilerin refah seviyesinin artırılması ve yaşam standartlarının yükseltilmesi hedefiyle yeni düzenlemelerin hayata geçirileceğini ifade etti.

Emeklilik İkramiyesi ve Artış Oranları Gündemde

Bakan Işıkhan’ın belirttiğine göre, emeklilere yönelik olarak hazırlanan pakette, ekonomik destek ve ikramiye ödemeleri bulunuyor. Kasım ayı içinde emeklilere ödenmesi planlanan 5 bin TL’lik ikramiyenin dağıtımına bu hafta içinde başlanması hedefleniyor. Toplamda yaklaşık 12 milyon emeklinin bu ikramiyeden yararlanması öngörülüyor, ancak halihazırda çalışmaya devam eden emeklilerin bu ikramiye dışında bırakıldığına dikkat çekiliyor. Bakan Işıkhan, çalışma hayatının iyileştirilmesi adına atılan adımların emeklileri de kapsayacak şekilde genişletileceğinin altını çizdi. (Haber Merkezi)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bakan Işıkhan Şimdi Açıkladı: 18 Milyon Emekliye Büyük Müjde!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir