Bakan Şimşek, “Başarı İçin Her Şeyimiz Var”

TEKNOFEST ziyareti sırasında yapılan açıklamalarda bulunan Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Türkiye'deki başarı potansiyeline dikkat çekti.

16937653901426147273

TEKNOFEST ziyareti sırasında yapılan açıklamalarda bulunan Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Türkiye’deki başarı potansiyeline dikkat çekti. Bakan Şimşek, üniversiteler, gençler, sanayi ve teknolojinin, başarı için gereken tüm bileşenleri temsil ettiğini vurguladı ve Türkiye’nin geleceğine duyduğu güveni dile getirdi.

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ayrıca, Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST’in ülke için büyük önem taşıdığını belirtti. Bu etkinliğin bilim, merak ve teknolojiye olan ilgiyi artırdığını ve her yaş grubundan insanlara bu alanlara duyulan ilgiyi aşıladığını ifade etti. Şimşek, TEKNOFEST’in Türkiye için muazzam bir organizasyon olduğunu vurgulayarak, bu tür etkinliklerin Türkiye’nin geleceği için önemli bir rol oynadığını kaydetti.

“Tüm Ekosistem Yerli Yerinde”

“Bu etkinlik, merakla başlayıp, bilimi, inovasyonu ve sonunda ticarileştirmeyi hedefleyen girişimcilik ekosistemiyle birleşiyor, bu harika bir şey. Üniversiteler, gençler, sanayi ve teknoloji gibi başarı için gerekli tüm bileşenlere sahibiz. Türkiye’de başarı için gereken ekosistem tam anlamıyla hazır. Ben Türkiye’nin geleceğine büyük bir inanç taşıyorum. Ülkemiz yüksek katma değere sahip ürünler üretecek ve bu sayede bazı büyük ekonomik sorunları aşabileceğiz. Savunma sanayisinin ne kadar ilerlediğini biliyoruz. Katma değeri yüksek ürünler üretmeli ve yüksek enerji faturalarına rağmen cari açığımızı kapatmalıyız. Bu etkinliklerin ve festivallerin Türkiye’nin geleceğine büyük katkı sağlayacağına inanıyorum. Türkiye’nin geleceği çok parlak.”

(Haber Merkezi)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bakan Şimşek, “Başarı İçin Her Şeyimiz Var”

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir