Bolululara Hediye Gibi Para: Şimdi Açıklandı!

featured

4 FARKLI ÖDEME YAPILMIŞTI

Tarım ve Orman Bakanlığı, çiftçilere yönelik sunduğu desteklerin yanı sıra diğer tarımsal ödemelerin de kamuoyuna duyurulmasını yakından takip ediyor. Şubat ayı boyunca dört farklı tarımsal destek ödemesi gerçekleştirildi ve bakanlık, çiftçilere sağlanan bu destekler hakkında kamuoyunu resmi internet sitesi ve sosyal medya hesapları üzerinden bilgilendiriyor.

HESAPLARA YATIYOR

Mart ayının başında yapılan açıklamaya göre, Tarım ve Orman Bakanlığı, üreticilere 8 milyar 998 milyon 174 bin 300 TL değerinde mazot ve gübre desteği ödemesi yapacak. Bu destekler, çiftçilerin hesaplarına bugün itibariyle aktarılacak.

bolu çiftçi 1

BAKANLIK BÖYLE DUYURDU

Bakanlık tarafından yapılan duyuruda, “Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından sağlanan tarımsal destek ödemeleri kapsamında üreticilere 8 milyar 998 milyon 174 bin 300 TL’lik ödeme yapılacak. Mazot ve gübre desteği olarak tek kalemde gerçekleştirilecek bu destekleme ödemesi, çiftçilerimize hayırlı ve bereketli olsun” ifadelerine yer verildi.

Ülke genelindeki çiftçiler, tarımsal destek ödemelerinin yanı sıra diğer ödemeler ile ilgili yapılan açıklamaları da yakından takip ediyor. Tarım ve Orman Bakanlığı, çiftçilere yönelik sunduğu desteği sürdürmek ve tarımsal üretimi desteklemek amacıyla çeşitli destek programlarını uygulamaya devam ediyor.

(Haber Merkezi)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bolululara Hediye Gibi Para: Şimdi Açıklandı!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir