Doları Olan Bolululara Kötü Haber: Ünlü Uzmandan Flaş Dolar Yorumu!

Doları Olan Bolululara Kötü Haber: Ünlü Uzmandan Flaş Dolar Yorumu!

“Şakkadanak Necmettin”den Dolar Tahmini

Prof. Dr. Necmettin Batırel, dolar kuru hakkında çarpıcı bir tahminde bulundu. Doları elinde tutanların zarar edeceğini iddia eden Batırel, bu durumun nedenlerini açıkladı.

Türkiye Ekonomisindeki Olumlu Gelişmeler

Prof. Dr. Necmettin Batırel, Türkiye ekonomisinin olumlu yönde ilerlediğini ve yabancı yatırımcıların Türkiye’ye yoğun ilgi gösterdiğini belirtti. “Türk ekonomisine güven artıyor, rezervler dolarla dolup taşıyor,” diyerek Türkiye’nin OECD ülkeleri arasında en hızlı büyüyen ülke olduğunu vurguladı.

Merkez Bankası’nın Dolu Kasası

Merkez Bankası’nın rezervlerindeki artışa dikkat çeken Batırel, Mayıs ayından bu yana rezervlerin 44,1 milyar dolar arttığını ve net rezervlerin 21,1 milyar dolar yükseldiğini ifade etti. Batırel, “Merkez Bankası’nın kasası artık ağzına kadar para doldu,” diyerek ekonomideki olumlu gelişmeleri öne çıkardı.

Dolar Kurunun Geleceği

Batırel, dolar kurunun düşeceğini öngörüyor ve “Dolarda kalanlar ‘Yandım Allah’ diyerek bağıracaklar,” şeklinde konuştu. Dolar kuru düşmesin diye Merkez Bankası’nın piyasadan dolar almasının bu tahmini desteklediğini belirtti. Batırel, ekonomi yönetiminin bu başarısını vurgulayarak, bu yönetimin kim tarafından seçildiğine ve yetkilendirildiğine dikkat çekti. (Haber Merkezi)

1
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
1
vir_sl_
Virüslü
Doları Olan Bolululara Kötü Haber: Ünlü Uzmandan Flaş Dolar Yorumu!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir