Emeklilere Güzel Haber: Bu Tarihlerde Maaş Alanlara Ödeme Yapılacak!

Emeklilere Güzel Haber: Bu Tarihlerde Maaş Alanlara Ödeme Yapılacak!

Bayram Gelmeden Maaş Cebinizde!

Emekli vatandaşlarımız için her ayın belirli tarihlerinde yapılan maaş ödemeleri, bayram öncesinde erken ödeme müjdesiyle daha da önem kazandı. 15 ile 26’sı arasında maaşlarını alan emeklilerimiz için gelen bu güzel haberle, Ramazan Bayramı öncesinde maaşların cebinde olacağı kesinleşti.

Bayram Tatili Uzatıldı, Maaşlar Erken Yatırılacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın duyurduğu üzere, bayram tatili bu yıl 9 güne çıkarıldı. Bu gelişmeyle birlikte, kamu çalışanları ve emeklilerimizin maaşlarının ne zaman ödeneceği merak konusu oldu. Nisan ayının başlarında, emekli maaşları ve memur maaşlarının ödeme takvimi sorgulanmaya başladı.

Normal şartlar altında her ayın 15’i itibariyle başlayan emekli maaş ödemeleri, bu ay Ramazan Bayramı dolayısıyla daha erken yapılacak. Peki, bu ay emekli maaşları tam olarak ne zaman yatırılacak?

Emeklilere Erken Bayram İkramiyesi

Bayram öncesinde maaşlarının yatırılması beklenen emeklilerimiz için bir de bayram ikramiyesi müjdesi var. Çalışma Bakanlığı’nın yaptığı açıklamaya göre, emeklilere 3 bin TL’lik bayram ikramiyesi, bayramdan önceki hafta hesaplara yatırılacak. Emekliler, 2-5 Nisan tarihleri arasında bayram ikramiyelerini alabilecekler.

Geçen yılki uygulamada olduğu gibi, bu yıl da emeklilerimizin maaşları ve bayram ikramiyeleri, bayram tatili öncesinde hesaplarına aktarılacak. Ödemelerin tam olarak hangi gün yapılacağına dair resmi bir duyuru bekleniyor. Yapılacak resmi açıklama ile emeklilerimizin maaş ve ikramiye ödemeleri konusundaki merakları son bulacak. (Haber Merkezi)

6
mutlu
Mutlu
3
_zg_n
Üzgün
4
sinirli
Sinirli
9
_a_rm_
Şaşırmış
2
vir_sl_
Virüslü
Emeklilere Güzel Haber: Bu Tarihlerde Maaş Alanlara Ödeme Yapılacak!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir