“GEREKİRSE PASPAS OLURUZ!”

featured

Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, organize sanayi bölgesinde üretime başlayan İlamet Metal firmasını ziyaret etti.
Firma sahibi Suat Yamanel ile görüşen Allar, “Gerede’nin gelişimine katkı sağlayan, istihdam getiren sanayiciyi omzumuzda taşır, gerekirse paspas oluruz.” dedi.

Gerekirse-paspas-oluruzGerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, Gerede Organize Sanayi Bölgesine giderek, fabrika kurma çalışmalarını bitirme noktasına getiren ve ek üretim hattı kurma çalışmalarını başlatan İlamet Metal firmasını ziyaret etti.

Gerede’nin istihdamına katkı sağlayan OSB’nin yeni firması İlamet Metal’in sahibi Suat Yamanel ile görüşen Başkan Allar, Gerede’ye gelecek yatırımcılara her türlü desteği vereceğinin sinyalini verdi.

“Gerekirse paspas oluruz!”
İhtiyaçlar ve yapılması gerekenler noktasında fikir alışverişi yapılan ziyarette konuşan Belediye Başkanı Mustafa Allar yatırımcıya destek mesajı verdi.

Allar şöyle konuştu: “Suat Yamanel Bey’i ve personelini öncelikle Gerede’ye yatırım yaptıkları için tebrik ediyorum.

Bizim için sanayici gözbebeğimiz, başımızın tacı. Üretim yapan, istihdam sağlayan insanların sıkıntılarını en iyi biz biliriz.

Gerede’nin gelişimine katkı sağlayan, istihdam getiren sanayiciyi omzumuzda taşır, gerekirse paspas oluruz. Biz sizler için ne gerekiyorsa yapmaya hazırız.

İstihdam sağlama noktasında Gerede’nin gençlerinin burada çalışmasını arzularız. Gerekirse kalifiye olmaları için kurslar düzenler, yetişmelerini sağlarız. Ticaret ve Sanayi Odamızla birlikte bu konuda beraber çalışmalar yaparız. Gönlümüz, Gerede Karma Organize Sanayisinin bütün parsellerinin üzerinde bacalarının tütmesini istiyor. Gerede’nin göç veren değil göçü tersine çeviren bir yapıya bürünmesini bütün kalbimle istiyorum.”

Hedef 300 kişilik istihdam
İlamet Metal’in sahibi Suat Yamanel ise yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti ve “Başkanım, biz çalışmalara başladık şu anda 32 kişi ile çalışıyoruz.

İlave bina içinde gerekli izinleri bitirdik bina yapıp üretimi artıracağız. Çift vardiya sistemine geçtiğimizde işçi sayımız artış gösterecek ve maksimum üretimi sağladığımızda hedefimiz inşallah 300 kişilik bir istihdam kapasitesine ulaşmak.” şeklinle konuştu.

Gerekirse-paspas-oluruz-2

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
“GEREKİRSE PASPAS OLURUZ!”

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir