KAŞKA TREN YOLU İSTEDİ

featured

Gerede Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ersin Kaşka, TOBB’de düzenlenen 7. Türkiye Ticaret ve Sanayi Şurası’na katıldı.
Odaların, bölge sorunlarını dile getirdiği toplantıda Kaşka, İsmetpaşa Tren İstasyonunun Gerede–Sakarya hattı olarak bağlanması önerisinde bulundu.

Kaska-tren-yolu-istediTürkiye Ticaret ve Sanayi Şurası’nın 7.’si, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun evsahipliğinde, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında, ilgili bakanlar, bürokratlar ile 365 oda ve borsanın başkanları, TOBB konsey üyelerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Birlik Merkezi’nde gerçekleştirilen şuraya Gerede’yi temsilen Gerede Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ersin Kaşka katıldı.

Her odanın 5 önemli bölge sorununu dile getirdiği şurada Başkan Kaşka, İsmetpaşa Tren İstasyonunun Gerede–Sakarya hattı olarak bağlanması, organize sanayi bölgelerine taşınma teşviği, organize sanayi ve yerel yönetimlerin atık giderlerine katkı sağlanması, iş sağlığı ve güvenliği kanununun yeniden gözden geçirilmesi, deri ürünlerinde KDV ve ÖTV düzenlemeleri gibi konularda sorunları dile getirdi.

Şura sonrası bir açıklama yapan GTSO Başkanı Kaşka, şuranın çok verimli olduğunu belirterek, Gerede olarak üzerlerine düşeni yaptıklarını söyledi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
KAŞKA TREN YOLU İSTEDİ

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir