KEMERCİLER, DERNEK BAŞKANINI SEÇTİ

featured

İlçemizde önemli bir sektör olan kemerciliğin temsilcileri, geçtiğimiz aylarda birleşerek kuruluşunu gerçekleştirdikleri derneğin ilk kongresini yaptılar.
Kongrede tek liste ile gidilen seçim sonucunda Selami Altun derneğin başkanı oldu.

Kemerciler-dernek-baskanini-sectiGerede’de kemer imalatı ve kemer pazarlaması alanında faaliyet gösteren esnaflar geçtiğimiz aylarda birleşerek, dernekleşme kararı almışlardı.

Gerede Kemerciler Derneği (GERKEMDER) çatısı altında birleşen çok sayıda kemerci, derneğin dün yapılan ilk kongresinde başkanını seçti.

Gerede Avni Akyol Öğretmenevi’nde gerçekleşen kongreye, Gerede Kaymakamı Arslan Yurt, Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, Ak Parti İlçe Başkanı Ali Şafak, Gerede Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ersin Kaşka ve Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Abdullah Güler ile çok sayıda kemerci katıldı.

Tek liste ile gidilen seçim sonucunda, Selami Altun Gerede Kemerciler Derneği’nin seçilmiş ilk başkanı oldu. Altun’un yönetim kurulu Hüseyin Biçer, Abdullah Atlıkan, Hasan Hüseyin Şişman, Neşet Tilki, Murat Akyel ve Eşref Sarıyer isimlerinden oluşurken, denetim kurulunda ise Erdal Yurtsever, Halil Karataş ve Kemal Kayış isimleri yer aldı.

Yapılan kongre sonrası seçilen dernek yönetiminin, çeşitli girişimlerde bulunarak “kemerciler sitesi” başta olmak üzere kemercilerin daha iyi olanaklara kavuşması ve karşılaşılan sorunların çözümü noktasında aktif rol oynaması bekleniyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
KEMERCİLER, DERNEK BAŞKANINI SEÇTİ

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir