Müjdeler Olsun: Bayram Öncesi Borç Kapatma Kredisi Sürprizi!

Müjdeler Olsun: Bayram Öncesi Borç Kapatma Kredisi Sürprizi!

Cumhurbaşkanı Destekli Borç Kapatma İmkanı

Günümüzde birçok vatandaşın maaşları borçlarına yetişmekte zorlandığı bu zor zamanlarda, borçlarını kapatabilmek isteyen vatandaşlar için sevindirici bir haber geldi. Türk Ekonomi Bankası (TEB), borç kapatma kredisi imkanı sunuyor. Bankanın resmi internet sitesi üzerinden yapılan duyuruda, borç transferi kredisi hakkında tüm detaylar açıklandı. Bu fırsattan yararlanarak borçlarını bir araya toplamak isteyen vatandaşlar için kaçırılmayacak bir fırsat sunuluyor.

Borç Kapatma Kredisinin Ayrıntıları

TEB tarafından sunulan borç transferi kredisi, vatandaşlara diğer bankalardaki bireysel ihtiyaç kredisi borçlarını tek bir kredi altında birleştirme fırsatı sunuyor. Kredi başvuruları, bankanın belirlediği tahsis koşul ve kuralları çerçevesinde değerlendiriliyor. Bu kredi, diğer borçların kapatılması şartıyla veriliyor. Kredinin kullanımı için EFT talimatı alınır ve bu talimat doğrultusunda, borçlar ilgili bankalara gönderilir.

Ödeme Planı ve Detaylar

TEB, borç transfer kredisi için bir örnek ödeme planı da paylaştı. Örneğin, 50 bin TL tutarında borç transfer kredisi çeken bir kişi, 12 aylık vadeyle aylık 6.125 TL ödeme yapacak. Bu kredinin faiz oranı yüzde 5,20 olarak belirlenmişken, yıllık maliyet oranı yüzde 121,8958 olarak açıklandı. Sigortasız olarak aynı krediyi çekmek isteyenler için ise faiz oranı yüzde 7,20 olup, aylık ödeme miktarı 7.110 TL olarak planlanıyor.

Bu borç kapatma kredisi duyurusu, özellikle bayram öncesinde vatandaşlara adeta şeker tadında bir haber olarak gelmiştir. Vatandaşların borç yükünü hafifletmeye yönelik bu adım, finansal rahatlama sağlama potansiyeline sahiptir. (Haber Merkezi)

1
mutlu
Mutlu
1
_zg_n
Üzgün
9
sinirli
Sinirli
2
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Müjdeler Olsun: Bayram Öncesi Borç Kapatma Kredisi Sürprizi!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir