ORANIN “TADIGÜZEL”

Tadıgüzel Kuruyemiş isimli işyeri dün yapılan açılışla hizmete girdi.

Oranin-Tadiguzelİlçemizde yeni bir işyeri daha dün yapılan açılışla hizmete girdi. Genç girişimci Yahya Çimen’e ait Tadıgüzel Kuruyemiş isimli işyerinin açılışına Gerede Kaymakamı Arslan Yurt, Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar ve Tabak Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Necati Demir ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Hacı Emin Efendi Caddesi üzerinde Kentsel Dönüşüm 1. Etap binasının alt katında yer alan Tadıgüzel Kuruyemiş’in açılışı öncesi kısa bir konuşma yapan Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, yeni bir işyerinin açılmasının, hem ilçemiz açısından, hem de hemşehrilerimiz açısından önemli olduğunu belirtti ve işyerinin ilçemize hayırlı olmasını diledi.

Allar’ın ardından kısa bir konuşma yapan Gerede Kaymakamı Arslan Yurt ise işyerinin sahibi Yahya Çimen’i cesaretinden dolayı kutladığını belirterek, “Bu kardeşimiz de genç yaşta cesaret etmiş. Kendisini kutluyoruz. Hayırlı kazançlara vesile olsun. Buradan elde ettiği kazançla güzel işler yapsın. İlçemize de kendisine de, ailesine de hayırlı uğurlu olsun.” şeklinde konuştu.

Kısa konuşmaların ardından yapılan dua sonrası işyerinin açılış kurdelesi kesilirken, açılışa katılanlara pilav ve ayran ikram edildi.

Tadıgüzel Kuruyemiş hizmete girdi

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
ORANIN “TADIGÜZEL”

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir