Selçuk Geçer: “KKM Doları Fena Patlatacak”

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, doların patlayacağı tarih hakkında önemli bir açıklamada bulundu.

1692784319819729712

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, doların patlayacağı tarih hakkında önemli bir açıklamada bulundu. Amerika Birleşik Devletleri’nden gelen enflasyon verilerinin ardından doların hızla yükselişe geçtiği ve 27 TL’yi aştığı bir dönemde, ekonomist Geçer’in açıklamaları dikkat çekiyor. Özellikle hükümetin Kur Korumalı Mevduat (KKM) hesapları için yeni önlemler aldığı bir dönemde, yatırımcılar doların geleceği hakkında belirsizlikler yaşıyor.

Doların 30 TL’yi aşıp aşmayacağı konusundaki merak da bu çerçevede şekilleniyor. Geçer, “KKM Doları büyük patlatacak” sözleriyle dikkatleri üzerine çekerek belirli bir tarih verdi. Bu açıklama, ekonomi gündeminde büyük yankı uyandırdı ve yatırımcıların yakından takip ettiği bir konu haline geldi. Geçer’in öngörüleri ve analizleri, finansal piyasaların seyri üzerinde etkili olabileceği düşünülüyor.

Dolar İçin Ürküten Tahmin

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, Twitter hesabından yaptığı yeni bir paylaşımda, doların geleceği hakkında görüşlerini dile getirdi. Geçer, paylaşımında “Dolar ne olacak? diye soranlara… Sizce? Benzinin, mazotun 38 TL olduğu yerde dolar 27 TL olmaz. Söylemedi demeyin. Yakın zamana kadar 18.50 TL olan süt önce 21.50 TL sonra yeni zamla 24.25 TL oldu. Ancak enflasyon düşecek merak etmeyin!” ifadelerine yer verdi. Bu açıklamalarıyla Geçer, doların mevcut durumunu ve gelecekteki seyrini değerlendirdi ve enflasyonun etkisi hakkında görüşlerini paylaştı. Geçer’in bu tür açıklamaları, ekonomiye ilgi duyan insanlar tarafından yakından takip ediliyor ve finansal piyasaların yönlendirebilme potansiyeline sahip olduğu düşünülüyor.

(Haber Merkezi)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Selçuk Geçer: “KKM Doları Fena Patlatacak”

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir