Tek Tuşla 400.000 TL Taşıt Krediniz Hazır: Hemen Başvurun!

taşıt kredisi

İş Bankası’ndan 400 Bin TL Taşıt Kredisi Fırsatı!

İş Bankası, araç almak isteyen müşteriler için cazip bir taşıt kredisi kampanyası başlattı. Banka, 400.000 TL’ye kadar olan taşıt kredisinin maliyet tablosunu açıkladı.

İş Bankası’ndan Uygun Taşıt Finansmanı

Yıl sonu otomobil satış kampanyalarıyla birlikte taşıt kredilerine olan talep arttı. İş Bankası, müşterilerinin otomobil alımlarını desteklemek için avantajlı taşıt finansmanı seçenekleri sunuyor. Banka, piyasa koşullarına göre düşük faiz oranlarıyla taşıt kredisi vermeye başladı.

Kredi Başvurusu ve Onay Süreci

İş Bankası’ndan taşıt kredisi kullanmak isteyen müşteriler, 48 aya kadar vade seçenekleriyle kredi başvurusunda bulunabiliyorlar. Kredi başvuruları genellikle 1-2 gün içerisinde onaylanıyor, böylece müşteriler otomobil firmalarının yıl sonu kampanyalarından yararlanabiliyor. Banka, kredi verirken ek teminat veya kefil talep etmiyor, ancak satın alınacak otomobile rehin işlemi uyguluyor.

400.000 TL Taşıt Kredisi Maliyet Tablosu

İş Bankası’nın 400.000 TL taşıt kredisi için belirlediği aylık faiz oranı %3,85. 48 ay vade ile alınan bu kredinin aylık taksit tutarı yaklaşık 22.144 TL olurken, toplam geri ödeme miktarı 1 Milyon 62 Bin 917 TL’ye ulaşıyor. Bu imkanla müşteriler, uygun koşullarda taşıt sahibi olma fırsatı buluyor. (Haber Merkezi)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Tek Tuşla 400.000 TL Taşıt Krediniz Hazır: Hemen Başvurun!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir