TOBB BOLU KADIN GİRİŞİMCİLER KURULU GEREDE TSO ‘DA

featured

bolukadin1TOBB Bolu Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Orkide İka, Başkan Yardımcısı Dilek Işık ve İcra Kurul üyeleri İfakat Fırat, Nurhan Aydın, Aylin Elif Kayar ve Bolu TSO sorumlusu Hande Canpolat’ dan oluşan heyet Gerede Ticaret ve Sanayi Odasına ziyaret de bulundu. Yönetim Kurulu Başkanı Ersin Kaşka ve Genel Sekreter Şerafettin Dağyıldızı tarafından karşılanan heyet Bolu Kadın Girişimciler Kurulunca 2015 yılı içerisinde Gerede ayağında yapılacak etkinlikler konusunda fikir alışverişinde bulundu. Başkan Ersin Kaşka, heyetin ziyaretinden dolayı teşekkür ederek TOBB başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu  Kadın girimcilere büyük önem verdiğini söyledi.

Camianın kadınların ekonomi ve sosyal arenada bulunmalarının ülkeye çok şeyler katacağı konusunda hemfikir olduğu ortada olduğunu kaydeden Kaşka, ‘’İlçe olarak kadın işveren sayımız ülke ortalamalarının çok altında ancak yaptığımız programlar ve girişimcilik eğitimlerine bayanların yoğun ilgisi bizleri gelecek adına ümitlendiriyor’’ dedi.

Bolu Kadın girişimciler kurulu başkanı Orkide İka ise, Gerede de bulunmaktan mutlu olduğunu ve Gerede’den temsil eden arkadaşların özverili çalışmalarına devam ettiklerini belirterek, Gerede ayağında kızları iş hayatına atılmaları için yeni projeler arayışında olacaklarını dile getirdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
TOBB BOLU KADIN GİRİŞİMCİLER KURULU GEREDE TSO ‘DA

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir