ALLAR, BAŞBAKANLA GÖRÜŞTÜ

featured

Allar, Başbakanla görüştüAK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığınca, 19 Şubat 2015 Perşembe günü, “Belediye Başkanları İstişare ve Değerlendirme Toplantısı” düzenlendi.

19 Şubat Perşembe günü, Ankara’da yapılan toplantıya, Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun yanı sıra AK Partili büyükşehir, il, ilçe ve belde belediye başkanları ile 81 ilin yerel yönetimler başkanları da katıldı.

Toplantıya katılan Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar yaptığı açıklamada; “AK Partili Belediye Başkanları olarak hem kaynaşma hem tanışma hem de belediye hizmetlerinin birbiri ile paylaşılması esası alınarak çok verimli bir toplantı oldu. Başbakanımız çok güzel bir konuşma yaptı” dedi.

Yerel yönetim çalışmaları ile 2015 seçimlerine ilişkin hedeflerin değerlendirildiği toplantıda, ayrıca belediyecilik hizmetleri, halkla ilişkiler, bütçenin nasıl ve ne şekilde yönetildiği, sözü verilen projelerin gerçekleştirilip gerçekleştirilmediği ile belediye başkanlarının tabi tutulduğu performans sisteminde bir yılın muhasebesi yapıldı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
ALLAR, BAŞBAKANLA GÖRÜŞTÜ

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir