Bartın’da akşam saatlerinde etkili olan fırtına, kenti olumsuz etkiledi. Şehirde farklı bölgelerde çok sayıda ağaç devrildi.
Fırtına, dün saat 19.00 sıralarında başladı ve zamanla şiddetini artırdı. Bu durum, Bartın-Zonguldak ve Bartın-Karabük karayollarında ulaşımda aksamalara yol açtı.
Devrilen ağaçlar nedeniyle kapanan yollar, ilgili ekiplerin müdahalesiyle yeniden trafiğe açıldı. Kentin çeşitli mahallelerinde de devrilen ağaçlar, yerel yolların kısa süreliğine kapanmasına neden oldu. Bu süreçte, park halinde bulunan bir otomobil, üzerine devrilen ağaç nedeniyle hasar gördü.
Ağaç devrilmesi olayları üzerine polis, Karayolları ve belediye ekipleri harekete geçti. Gelen ihbarlar doğrultusunda, ekipler ağaçları hızla yollardan kaldırarak ulaşımın yeniden sağlanmasını mümkün kıldı. Fırtınanın etkileri ise devam ediyor.
(Haber Merkezi)