1. Haberler
  2. Genel
  3. Çankırı’da Suçla Mücadele Operasyonları: 42 Gözaltı

Çankırı’da Suçla Mücadele Operasyonları: 42 Gözaltı

cankirida sucla mucadele operasyonlari 42 gozalti 3fO6LWk2.jpg
0
Paylaş

Çankırı’da son bir haftada polis ve jandarma ekipleri tarafından yapılan operasyonlarda çeşitli suçlardan aranan 42 kişi yakalandı. Edinilen bilgilere göre, Çankırı İl Emniyet Müdürlüğü ve Jandarma Komutanlığı ekipleri 31 Ağustos-07 Eylül 2026 tarihleri arasında il genelinde asayiş, narkotik ve trafik uygulamaları gerçekleştirdi. Yapılan çalışmalarda 42 kişi yakalanırken, bunlardan 2’si tutuklandı. Ayrıca, ülkede yasal kalış hakkı bulunmadığı tespit edilen 4 yabancı uyruklu kişi hakkında sınır dışı işlemleri başlatıldı.

Narkotik ve kaçakçılık suçlarıyla mücadele kapsamında düzenlenen 7 operasyonda ise 14 kişi yakalandı. Şüphelilere yönelik yapılan aramalarda; 2 bin 272 adet sentetik ecza hapı, 11,25 gram metamfetamin maddesi, 1 adet ruhsatsız tabanca, 1 adet ruhsatsız av tüfeği, 19 adet fişek, 22 litre kaçak alkol, 204,95 gram kokain maddesi ve 50 adet emtia (faturasız kozmetik malzeme) ele geçirildi.

Ayrıca trafik ekipleri tarafından gerçekleştirilen uygulamalarda, 2918 sayılı Karayolları Trafik Kanunu’nun çeşitli maddelerinden kural ihlali yaptığı belirlenen bin 425 araç sürücüsüne idari işlem uygulandı. Bu süreçte 128 araç trafikten men edildi.

(Haber Merkezi)

Çankırı’da Suçla Mücadele Operasyonları: 42 Gözaltı
0

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Gerede Medyatakip