1. Haberler
  2. Genel
  3. Çorum’un İlçesinde Çilek Fidesi Dağıtıldı

Çorum’un İlçesinde Çilek Fidesi Dağıtıldı

corumun ilcesinde cilek fidesi dagitildi GLJUKIzQ.jpg

Çorum’un İskilip ilçesinde, üreticilere yüzde 70 hibe desteğiyle 140 bin çilek fidesi dağıtım töreni düzenlendi.

Proje kapsamında 35 çiftçiye, toplamda 35 dekar alanda çilek üretimi yapmaları için 140 bin çilek fidesi ve malç naylonu teslim edildi. Törende konuşan İskilip Kaymakamı Ramazan Polat, ilçenin coğrafi işaretli çileklerinin ekonomik açıdan büyük bir öneme sahip olduğunu belirtti. Polat, İskilip’in çileğin başkenti haline geldiğini vurgulayarak, çileğin taze ve kurutulmuş olarak değer gördüğünü ifade etti.

Kaymakam Polat, çiftçilere destek vermeye devam edeceklerini belirterek, “DOKAP Başkanlığına, İl Tarım ve Orman Müdürlüğüne, projede emeği geçen tüm çalışanlara ve çiftçilere teşekkürlerimi iletiyorum.” dedi.

Törene Kaymakam Adayı Fatih Gürbüz, Belediye Başkan Vekili Mehmet Hazır, kurum amirleri, sivil toplum kuruluşu ve siyasi parti temsilcileri ile çok sayıda çiftçi katıldı.

(AA)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Çorum’un İlçesinde Çilek Fidesi Dağıtıldı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir