D-100 karayolunda meydana gelen trafik kazası yürekleri ağızlara getirdi. 54 HC 586 plakalı bir tır, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu bariyerleri aşarak karşı şeride geçti. Karşı yönden gelen araçların da karıştığı kazada ortalık adeta “savaş alanına döndü”.
İstanbul’dan Bolu istikametine ilerleyen tırın sebep olduğu kazada, 06 VJ 296 plakalı Fiat otomobil, 34 HYD 291 plakalı Opel otomobil ve 54 ANB 924 plakalı Hyundai cip birbirine çarptı.
Kazada N.C. isimli bir kişi hafif yaralanırken, olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yaralı şahıs, ilk müdahalesi olay yerinde yapıldıktan sonra hastaneye kaldırıldı.
Kaza nedeniyle D-100 karayolunun Bolu yönü ulaşıma kapatılırken, İstanbul yönünde trafik tek şeritten kontrollü olarak sağlandı.
Kazanın ardından bölgede oluşan yoğunluk ve ekiplerin çalışmaları dron ile havadan kaydedildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
(Haber Merkezi)