Düzce’nin Akçakoca ilçesinde üniversite öğrencilerinin eğitim hayatlarını güvenli ve huzurlu bir ortamda sürdürebilmeleri amacıyla alınan tedbirler, Kaymakam Dr. Hacı Arslan Uzan başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda değerlendirildi.
“Üniversite Güvenlik Tedbirleri Toplantısı”na İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Veli Aktaş, İlçe Emniyet Müdürü Şuayip Öğdür, Belediye Başkan Yardımcısı Sefer Tuzcuoğlu, Akçakoca Turizm Fakültesi Dekan Vekili Vedat Kayış ve ilgili kurumların yetkilileri katıldı.
Mevcut Tedbirler Gözden Geçirildi
Toplantıda, ilçede öğrenim gören üniversite öğrencilerinin eğitim-öğretim süreçlerini güvenli ve huzurlu bir ortamda sürdürebilmeleri için mevcut güvenlik tedbirleri ele alındı.
Önümüzdeki dönemde hayata geçirilmesi planlanan uygulamalar da değerlendirilirken, öğrencilerin güvenliğinin sağlanmasına yönelik alınabilecek ilave önlemler üzerinde duruldu.
Kurumlar Arası Koordinasyon Ele Alındı
Toplantıda ayrıca öğrenci güvenliğinin sağlanması konusunda ilgili kurumlar arasındaki iş birliği ve koordinasyonun güçlendirilmesine yönelik değerlendirmelerde bulunuldu.
(Haber Merkezi)

















