Düzce’de polis ve jandarma ekiplerinin bir haftalık trafik denetimlerinde 10 bin 802 araç ve 710 motosiklet kontrol edildi. Trafik kurallarını ihlal ettiği belirlenen 931 araca idari para cezası uygulanırken, 119 araç trafikten men edildi.
Düzce Valiliği, 12-18 Ekim 2026 tarihleri arasında il genelinde gerçekleştirilen trafik denetimlerinin sonuçlarını açıkladı. Trafik güvenliğini sağlamak ve kural ihlallerini önlemek amacıyla yürütülen kontrollerde binlerce araç denetlendi.
Bir Haftada 931 Araca Ceza Kesildi
Valilik tarafından paylaşılan verilere göre, emniyet ve jandarma ekiplerinin gerçekleştirdiği denetimlerde 10 bin 802 araç ile 710 motosiklet kontrol edildi.
Yapılan kontrollerde trafik kurallarına aykırı hareket ettiği belirlenen 931 araca idari para cezası kesildi. Ayrıca çeşitli ihlaller nedeniyle 119 araç trafikten men edildi.
441 Okul Servisi Denetlendi
Trafik denetimleri kapsamında öğrenci taşımacılığı yapan okul servisleri de kontrol edildi.
Polis ve jandarma ekipleri tarafından Düzce genelinde 441 okul servisi denetlenerek öğrenci taşımacılığında trafik güvenliğine yönelik kontroller gerçekleştirildi.
Düzce Valiliği, haftalık trafik denetimlerinde kontrol edilen araç sayıları, uygulanan cezalar ve trafikten men işlemlerine ilişkin verileri kamuoyuyla paylaştı.
(Haber Merkezi)
















