1. Haberler
  2. Genel
  3. Düzce’de Arkadaşına Plakasını Kapattırıp Kırmızı Işıkta Geçti

Düzce’de Arkadaşına Plakasını Kapattırıp Kırmızı Işıkta Geçti

duzcede arkadasina plakasini kapattirip kirmizi isikta gecti JSgLTPKi.jpg

Düzce’de motosiklet sürücüsü, kırmızı ışıkta ceza almamak için arkadaşına plakasını kapattırdı. O anlar kameraya yansırken sürücüye 2 bin 168 lira ceza kesildi.

Düzce’de kırmızı ışık ihlali yapmak için arkadaşından yardım isteyen bir motosiklet sürücüsü, araç içi kamerasına yansıyan görüntülerle dikkat çekti.

Olay, Çoban kavşağında akşam saatlerinde gerçekleşti. Kavşağın en ön kısmına gelen motosiklet sürücüsü, kırmızı ışıkta beklemeye başladı.

Beklemek istemeyen sürücü, arkasında oturan arkadaşından, ışık ihlali cezası almamak için plakanın görünümünü kapatmasını istedi. Arkadaşı, bu isteği yerine getirerek elindeki çantayla plakanın üzerini kapattı.

Plakanın kapandığını düşünen motosiklet sürücüsü, kırmızı ışık ihlalini gerçekleştirerek yola devam etti. Bu anlar, ışıkta bekleyen bir aracın iç kamerasına kaydedildi.

Görüntüler, İl Emniyet Müdürlüğü Trafik, Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü’ne iletildi ve motosiklet sürücüsüne 2 bin 168 lira para cezası uygulandı.

(Haber Merkezi)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Düzce’de Arkadaşına Plakasını Kapattırıp Kırmızı Işıkta Geçti
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gerede Medyatakip