1. Haberler
  2. Genel
  3. Düzce’de Güvenlik Toplantısı: Huzur İçin Yeni Tedbirler Alındı

Düzce’de Güvenlik Toplantısı: Huzur İçin Yeni Tedbirler Alındı

duzcede guvenlik toplantisi huzur icin yeni tedbirler alindi UFdfMexV.jpg
0
Paylaş

Düzce’de genel emniyet ve asayiş değerlendirme toplantısı yapıldı.

Düzce İl Emniyet Müdürü İbrahim Ergüder’in başkanlığında, müdür yardımcıları ve birim amirlerinin katılımıyla emniyet durumu ele alındı.

Toplantıda, Düzce genelinde yürütülen güvenlik ve asayiş hizmetlerinin mevcut durumu üzerinde duruldu. Suç ve suçla mücadele kapsamında yapılan çalışmalar değerlendirildi. Kamu düzeninin korunmasına yönelik uygulamalar, önleyici tedbirler ve devam eden faaliyetler hakkında kapsamlı değerlendirmeler gerçekleştirildi.

Vatandaşların huzur ve güvenliğini artırmak amacıyla alınması gereken önlemler ile birimler arası koordinasyonun güçlendirilmesi ve hizmetlerin etkinliğinin artırılması konuları da masaya yatırıldı. Sahadan gelen veriler ışığında yapılan değerlendirmelerle, güvenlik hizmetlerinin daha etkin ve hızlı bir şekilde yürütülmesi hedeflendi.

İl Emniyet Müdürü Ergüder, toplantıda yaptığı değerlendirmede ekiplerin özverili çalışmalarına teşekkür etti. Huzur ve güven ortamının sürdürülebilmesi için çalışmaların kararlılıkla devam edeceğini belirtti.

(Haber Merkezi)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Düzce’de Güvenlik Toplantısı: Huzur İçin Yeni Tedbirler Alındı
+ - 0

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gerede Medyatakip