1. Haberler
  2. Genel
  3. Düzce’de Polis Tatbikatını Gerçek Sandılar: Ağlayan Çocukları Ekipler Teselli Etti

Düzce’de Polis Tatbikatını Gerçek Sandılar: Ağlayan Çocukları Ekipler Teselli Etti

duzcede polis tatbikatini gercek sandilar aglayan cocuklari ekipler teselli etti OwhNr7hi.jpg
0
Paylaş

Düzce’de polis tatbikatını gerçek sanarak korkan iki kız çocuğu, ekiplerin durumu anlatıp su ikram etmesiyle sakinleşti. O anlar duygusal görüntülere sahne oldu.

Düzce’de İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince gerçekleştirilen operasyon tatbikatını gerçek sanan iki küçük kız çocuğu korku dolu anlar yaşadı. Çocukların ağladığını fark eden polis ekipleri, tatbikatın eğitim amaçlı olduğunu anlatarak onları sakinleştirdi.

Tatbikat Sırasında Korktular

İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Mergiç yolu güzergâhında senaryo kapsamında operasyon tatbikatı gerçekleştirdi.

Bu sırada babalarıyla motosikletle yoldan geçen iki küçük kız çocuğu, yaşananları gerçek operasyon sanarak yol kenarında ağlamaya başladı. Durumu fark eden polis ekipleri çocukların yanına giderek tatbikatın eğitim amacıyla yapıldığını anlattı.

Ekipler, su ikram ettikleri çocukları teselli ederek sakinleştirdi.

Polisler Korkusunu Giderdi

Yaşadığı korkuyu anlatan Nazende Solmaz, “Polisleri görünce biraz korktum ama artık korkmayacağım. Çok iyi davrandılar. Bana su verdiler, korkumu geçirdiler.” dedi.

Baba O Anları Anlattı

Çocukların babası Tezcan Solmaz ise kızlarıyla motosiklet gezisi sırasında tatbikata denk geldiklerini belirterek, “Kızlarımla Mergiç yolunda polislerin tatbikat operasyonuna denk geldik. Motosikletle olduğum için hemen sağa çektim. Olay yerinden geçen bir arkadaşıma kızları araca almasını söyledim ama o da yol kenarına bırakmış. Ben o dalgınlıkla polislerin operasyonunu izlerken kızlar kenarda ağlamaya başlamışlar. Korkmuşlar biraz. Aslında polislerin korkulmaması gereken kişiler olduklarını öğretiyoruz ama o anlık herhalde panik oldular. Gazeteci arkadaşların görüntülerini izledim. Daha sonra polisler gelmiş, kızlarıma oldukça şefkatli davranmışlar. Sarılıp onları sakinleştirmeye çalışmışlar. Polisler asla korkulacak kişiler değil. Polisler en güvenilir insanlar ama çocuk işte o anlık panikle korkmuş ve ağlamışlar. Bunları çocuklarımıza öğreteceğiz.” ifadelerini kullandı.

(Haber Merkezi)

Düzce’de Polis Tatbikatını Gerçek Sandılar: Ağlayan Çocukları Ekipler Teselli Etti
0

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Gerede Medyatakip