Eskişehir’de yaklaşık 1 milyon 500 bin TL değerinde altın ve ziynet eşyası çalan 3 şüpheliden 2’si kadın yakalandı. Yakalanan G.T. isimli kadının daha önceki hırsızlık suçlarından 49 yıl 11 ay 26 gün hapis cezası bulunduğu belirlendi.
Olay, 27 Haziran tarihinde meydana geldi. Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, hırsızlık olayının aydınlatılması için çalışma başlattı.
Polis ekipleri, çalınan altın ve ziynet eşyasıyla ilgili şüphelileri tespit etti. Yapılan operasyonla G.T. ve Ç.B. yakalandı. Ayrıca, G.T. isimli kadının 49 yıl 11 ay 26 gün, O.T. isimli erkek şahsın ise 3 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezasıyla arandığı öğrenildi.
Ç.B. ve G.T. adli makamlara çıkarıldıktan sonra tutuklandı. O.T. ise ceza infaz işlemleri için adli makamlara teslim edildi.
(Haber Merkezi)



















