Eskişehir’de iddialara göre yan bakma meselesi yüzünden çıkan kavgada 17 yaşındaki M.Y., 3 yerinden bıçaklandı.
Olay, Çamlıca Mahallesi’nde dün akşam saat 22.40 sıralarında meydana geldi. İddialara göre B.Y. isimli bir genç ile M.Y. arasında yan bakma nedeniyle tartışma çıktı. Tartışma büyüyerek kavgaya dönüştü ve B.Y., yanında taşıdığı bıçakla M.Y.’yi karın ve bel bölgesinden yaraladı. B.Y., olayın ardından hızla bölgeden kaçtı.
Yaralı Çocuğun Durumu İyi
Olayın ardından sağlık ve polis ekipleri derhal bölgeye yönlendirildi. İlk müdahalenin ardından M.Y., Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırıldı. Yapılan kontrollerde, yaralı çocuğun hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirildi. Olayla ilgili olarak, kavga eden kişiler arasında daha önce herhangi bir husumet olmadığı ifade edildi. Olay yerinde yoğun kan lekeleri dikkat çekti.
Görgü Tanığı Olayı Anlattı
Olay anına tanıklık eden bir kişi, “Başta tartıştılar, biz durumu tatlıya bağladık. Ancak sonrasında yeniden gerginlik arttı. İlk geldiğinde bıçak çekti. ‘Ne bakıyorsun kardeşim, yanımda kız var. Zaten kafam bozuk’ dedi” şeklinde ifade etti.
Polis ekipleri, olayla ilgili incelemelerine devam ediyor.
(İHA)