Eskişehir’in Odunpazarı ilçesinde, kasisten çapraz geçmek isteyen bir sürücünün diğer bir araçla yaşadığı gerginlik, sonuçları ağır bir ceza ile devam etti. M.A.Y. yönetimindeki 06 BD 2408 plakalı otomobil, aracının altının yere yakın olması nedeniyle kasisten çapraz geçmek istedi. Bu duruma tepki gösteren G.Ö., 26 TH 235 plakalı aracının sürücüsü, M.A.Y. ile tartışmaya girdi.
Tartışmanın ardından M.A.Y., aracından inerek G.Ö.’nün otomobilinin önünde durarak ilerlemesine engel oldu. Olay yerine gelen polis ekipleri, M.A.Y.’ye “Kenara çekil, işlem yapalım” şeklinde uyarılarda bulundu. Ancak sürücü, bu talimatlara uymayarak yolun kapalı kalmasına sebep oldu. Sonuç olarak, M.A.Y. kelepçelenip gözaltına alındı.
M.A.Y., diğer sürücünün kendisine küfrettiğini iddia etti. Fakat polis ekipleri, yolu kapatan ve talimatlara uymayan sürücüye 180 bin TL ceza keserek, ehliyetine 2 ay süreyle el koydu ve aracını 2 ay süreyle trafikten men etti.
(Haber Merkezi)


















