1. Haberler
  2. Genel
  3. Eskişehir’de Kontrolden Çıkan Otomobil Park Halindeki Araçlara Çarptı

Eskişehir’de Kontrolden Çıkan Otomobil Park Halindeki Araçlara Çarptı

eskisehirde kontrolden cikan otomobil park halindeki araclara carpti p8Xu9MBu.jpg
0
Paylaş

Eskişehir’de sürücüsünün kontrolünden çıkan bir otomobil, park halindeki bir araca ve motosiklete çarptı. Yaralanan sürücü hastaneye kaldırıldı.

Kaza, Şirintepe Mahallesi Demirel Sokak üzerinde gerçekleşti. Edinilen bilgilere göre, İ.A. yönetimindeki 26 AJV 947 plakalı otomobil, sokağa giriş yaptıktan kısa bir süre sonra 76 dış kapı numaralı evin önünde park halinde bulunan 26 AKJ 321 plakalı araca ve 26 AHE 441 plakalı motosiklete çarptı. Kazanın sesi mahalle sakinlerinde büyük bir korkuya yol açtı; bazıları dışarı çıkmak istese de önlerindeki araçlar sebebiyle sokağa çıkmakta güçlük çekti.

Olay yerine polis ve sağlık ekipleri yönlendirildi. Aracında sıkışan sürücü İ.A., otomobilden çıkarılarak yapılan ilk müdahalenin ardından Eskişehir Yunus Emre Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Kaza Anı Güvenlik Kamerasında

Öte yandan, kaza anı, olayın gerçekleştiği evin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde 26 AJV 947 plakalı aracın sokağa oldukça hızlı girdiği ve park halindeki araca çarptığı görülüyor. Ayrıca, kaza yapan aracın hızı dikkate alındığında, o sırada sokakta yayanın olmaması olası bir facianın ucuz atlatılmasını sağladı. Kazayla ilgili polis ekipleri inceleme başlattı.

(Haber Merkezi)

Eskişehir’de Kontrolden Çıkan Otomobil Park Halindeki Araçlara Çarptı
0

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Gerede Medyatakip