1. Haberler
  2. Genel
  3. Karabük’te Lezzet Şöleni: 16 Saatte Pişiyor, Damaklarda Kalıyor

Karabük’te Lezzet Şöleni: 16 Saatte Pişiyor, Damaklarda Kalıyor

karabukte lezzet soleni 16 saatte pisiyor damaklarda kaliyor gVFWB2WT.jpg

Karabük’ün Safranbolu ilçesinde düzenlenen “Türk Mutfağı Haftası” etkinliklerinde, 16 saatlik pişirme süresiyle ünlü Yazıköy keşkeği fırına verildi. Etkinliğe protokol üyeleri de katıldı.

Karabük’te gerçekleştirilen “Türk Mutfağı Haftası” etkinlikleri çerçevesinde, kentin yerel lezzetlerinden biri olan Yazıköy keşkeği fırına verildi.

Etkinlik, Safranbolu ilçesine bağlı Yazıköy köyünde, valilik koordinasyonuyla düzenlendi.

Köy sakini İbrahim Aktaş’ın yanı sıra protokol üyeleri de etkinlikte yer aldı. Yazıköy keşkeği, fırında pişirilmek üzere hazırlandı ve toplamda 16 saatlik bir pişirme süresi gerektiriyor. Pişirildikten sonra keşkeğin, etkinlikte katılımcılara ikram edilmesi planlanıyor.

Etkinliğe katılanlar arasında Karabük Vali Yardımcısı Vekili Meral Batı Demirbaş, Eflani Kaymakamı Ömer Bulut, Safranbolu Belediye Başkan Vekili Kemal Akgül, Kültür ve Turizm İl Müdürü İbrahim Şahin ve Tarım ve Orman İl Müdürlüğü Koordinasyon ve Tarımsal Veriler Şube Müdür Vekili Hüseyin Emre Erol da bulunuyor.

(Haber Merkezi)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Karabük’te Lezzet Şöleni: 16 Saatte Pişiyor, Damaklarda Kalıyor
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir