Kocaeli, “3. Doğu Marmara Karavan, Turizm ve Doğa Sporları Tanıtım Günleri”ne ev sahipliği yapıyor.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin desteğiyle İnterteks Uluslararası Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilen etkinlikte, Yalova, Düzce, Sakarya, Kocaeli ve İstanbul’dan 25 firma yer alıyor.
Büyükşehir Belediye Başkanvekili Hasan Soba, etkinliğe katılan firmalara destek verdiklerini ve üretimin her zaman yanında olduklarını ifade etti. Kocaeli’nin turizm alanındaki potansiyeline de dikkat çeken Soba, bu tür organizasyonlarla kentin turizm olanaklarını daha iyi tanıtmayı amaçladıklarını belirtti.
Etkinliğin koordinatörü Şener Meral, 25 firmanın ürünlerini sergilediğini aktararak, “Bunların yüzde 40’ı Sakarya’dan, yüzde 40’ı Kocaeli’den, yüzde 20’si ise diğer illerden katılıyor” dedi. Meral, Kocaeli’nin turizm kapasitesine vurgu yaparak, “Kocaeli, turizmi ve ulaşımıyla yolların kesiştiği bir yer. Tedarik açısından kolaylık sağlayan bir konumda. Burada yeni modeller müşterilerimizi karşılıyor ve özel kampanyalar da sunuluyor” şeklinde konuştu.
Etkinlik, 25 Mayıs’ta sona erecek.
(Haber Merkezi)