1. Haberler
  2. Genel
  3. Karavan Tutkunları Kocaeli’de Buluşuyor

Karavan Tutkunları Kocaeli’de Buluşuyor

karavan tutkunlari kocaelide bulusuyor deyhjqPS.jpg

Kocaeli, “3. Doğu Marmara Karavan, Turizm ve Doğa Sporları Tanıtım Günleri”ne ev sahipliği yapıyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin desteğiyle İnterteks Uluslararası Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilen etkinlikte, Yalova, Düzce, Sakarya, Kocaeli ve İstanbul’dan 25 firma yer alıyor.

Büyükşehir Belediye Başkanvekili Hasan Soba, etkinliğe katılan firmalara destek verdiklerini ve üretimin her zaman yanında olduklarını ifade etti. Kocaeli’nin turizm alanındaki potansiyeline de dikkat çeken Soba, bu tür organizasyonlarla kentin turizm olanaklarını daha iyi tanıtmayı amaçladıklarını belirtti.

Etkinliğin koordinatörü Şener Meral, 25 firmanın ürünlerini sergilediğini aktararak, “Bunların yüzde 40’ı Sakarya’dan, yüzde 40’ı Kocaeli’den, yüzde 20’si ise diğer illerden katılıyor” dedi. Meral, Kocaeli’nin turizm kapasitesine vurgu yaparak, “Kocaeli, turizmi ve ulaşımıyla yolların kesiştiği bir yer. Tedarik açısından kolaylık sağlayan bir konumda. Burada yeni modeller müşterilerimizi karşılıyor ve özel kampanyalar da sunuluyor” şeklinde konuştu.

Etkinlik, 25 Mayıs’ta sona erecek.

(Haber Merkezi)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Karavan Tutkunları Kocaeli’de Buluşuyor
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gerede Medyatakip