Kastamonu Özel Bireyler ve Aileleri Dayanışma Derneği üyeleri, özel gereksinimli bireylerle birlikte Kastamonusporlu futbolcuları ziyaret etti. Ziyaret sırasında özel gereksinimli bireyler, futbolcularla sohbet etti ve birlikte fotoğraf çektirdi. Ayrıca futbolcular, özel gereksinimli bireylerle futbol da oynadı.
Kastamonuspor Teknik Direktörü Onur Beşer, ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, “Özel çocuklarımız, özel bireylerimiz çok büyük emekler veriyorlar. Bir şeyleri daha iyi düşünmemize vesile oldular. İnşallah onları mutlu etmişizdir, bizler mutlu olduk.” şeklinde konuştu.
Huriye Boyraz, Kastamonuspor’un teknik ekibine ve futbolculara gösterdikleri ilgi için teşekkür etti. Ayrıca, bir özel gereksinimli bireyin babasının vefat ettiğini söyleyen Boyraz, “Maçlara gelemese bile oğluna forma almıştı, bugün formasını giydirip geldik. Biz her zaman dua ediyoruz, onları destekliyoruz. Gönlümüz ve dualarımız onlarla, başarıları daim olsun inşallah.” ifadelerini kullandı.
(Haber Merkezi)