1. Haberler
  2. Genel
  3. Zonguldak Kozlu’da Acı Kaza

Zonguldak Kozlu’da Acı Kaza

zonguldak kozluda aci kaza uLXjwB3I.jpg

Zonguldak’ın Kozlu ilçesinde yolun karşısına geçmeye çalışan 50 yaşındaki Nefise Güven, bir minibüsün çarpması sonucu yaralandı. Olay anı güvenlik kameralarına yansırken, bacağındaki kemik kırılan kadının tedavi süreci sürüyor. Eşi Erdoğan Güven, yaşanan dehşet anları sonrasında yetkililere çağrıda bulunarak, “Bizim canımız yandı, başkasının canı yanmasın” dedi.

15 Nisan günü akşam saatlerinde meydana gelen olayda, Nefise Güven minibüse yöneldiği sırada kazayı yaşadı. Eşi Erdoğan Güven, o anları şöyle anlattı: “Akşam iş yerinde paydos ettikten sonra minibüslere gidiyorduk. Minibüslere giderken eşim minibüse yöneldi. Arkadaşım beni arabasına davet etti. O arabaya giderken eşime de arkamdan gel, taksiye bineceğiz dedim. Daha sonra eşim biraz geri kaldı. Ben taksiye yöneldiğimde geriye baktım, eşimin sesini duydum. Cırlama, bağırma sesini duydum. Baktığımda minibüs de orada duruyordu. Gidip baktığımda önce sol omuzdan ya da sağ omuzdan vuruyor. Yıkıyor, arka tekerlek eşimin bacağının üzerinden geçiyor.”

Güven, kaza sonrası tedavi altına alınan eşinin ameliyata alındığını belirterek, “Emniyetin vermiş olduğu raporda, yaya yolundan, yaya geçidinden geçmelidir diyor ama orada ne bir hız kesici var ne de bir yaya geçidi. Şimdi karşıdan karşıya geçmek için uçacak halimiz yok” ifadelerini kullandı. Kazanın detaylarını da paylaşan Güven, minibüsün trafiğin aksaması nedeniyle manevra yaparken eşinin paniğe kapıldığını ve bacağının altında arka tekerleğin geçtiğini aktardı. “Bunun üzerine bacak kemiği kırıldı. Ameliyat ettirdik, çiviyle düzeltildi. Şu anda sağlık durumu biraz iyi ama süreç biraz uzayacak gibi” dedi.

Erdoğan Güven, kazadan sonra yaşadıkları zorlukları dile getirerek, “İşlerimiz de aksadı. Yani ne diyeyim, benim istediğim şey değil, kendime bir menfaat sağlamak değil. Ama en azından oraya bir hız kesici ya da yaya geçidi yapılmasını istiyorum. Bizim canımız yandı, başkasının canı yanmasın” şeklinde konuştu.

(Haber Merkezi)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Zonguldak Kozlu’da Acı Kaza
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gerede Medyatakip