1. Haberler
  2. Güncel
  3. 6 Yaşındaki Çocuğun Attığı Altın Dolu Kutuyu Çalan Kadın Yakalandı

6 Yaşındaki Çocuğun Attığı Altın Dolu Kutuyu Çalan Kadın Yakalandı

6 Yaşındaki Çocuğun Attığı Altın Dolu Kutuyu Çalan Kadın Yakalandı

6 Yaşındaki bir çocuğun 2’nci kattan aşağıya attığı içinde çeyrek altınların bulunduğu kutuyu fark edip çalan kadın, polis ekipleri tarafından kısa sürede yakalandı.

Olay, geçtiğimiz günlerde Kumlubel Mahallesi Yavuz Sokak’ta meydana geldi. Evli ve 3 çocuk babası inşaat işçisi Adem Aslan’ın 6 yaşındaki oğlu M.H.A., içinde 5 adet çeyrek altının bulunduğu kutuyu oyun oynarken camdan aşağıya attı.

Bir süre sonra altın kutusunun evde olmadığını fark eden Aslan’ın eşi, kontrol için aşağıya indi. Ancak kutunun yerinde olmadığını görünce durumu ailesine bildirdi.

Kameralar Şüpheliyi Ele Verdi

Aile çevredeki güvenlik kameralarını incelediğinde, olay anının net şekilde kaydedildiğini gördü. Görüntülerde, sokaktan geçen bir kadının yerdeki kutuyu alıp çantasına koyarak uzaklaştığı tespit edildi.

Polis Ekipleri Harekete Geçti

Durumun bildirilmesi üzerine polis ekipleri şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı. Yapılan incelemelerde kimliği belirlenen S.K. isimli kadın, ekipler tarafından kısa sürede yakalandı.

(İHA)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
6 Yaşındaki Çocuğun Attığı Altın Dolu Kutuyu Çalan Kadın Yakalandı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gerede Medyatakip