1. Haberler
  2. Güncel
  3. Gerede-Dörtdivan Yolu Gündeme Alındı

Gerede-Dörtdivan Yolu Gündeme Alındı

YOL KOY

Bolu Milletvekili İsmail Akgül, Karayolları 4. Bölge Müdürü Savaş Bayındır’ı ziyaret ederek Bolu genelindeki karayolu projeleriyle birlikte Gerede ilçesini doğrudan ilgilendiren yol üzerine istişarelerde bulundu.

Ziyarette öncelikli olarak Dörtdivan – Gerede yolu ele alındı. Milletvekili Akgül, söz konusu yolun 2026 yılı yatırım programına alınması ve yapımına başlanması konusundaki taleplerini iletti. Görüşmede, bu yolun tamamlanmasının bölge ulaşımına büyük katkı sağlayacağı vurgulandı.

Ayrıca Ankara – İstanbul otoyolu üzerinden Bolu’ya yeni bir giriş sağlanarak Organize Sanayi Bölgesi ve Yeni Sanayi Sitesi’ni otoyola bağlayacak yeni yol projesi de gündeme geldi. Projenin maliyet ve yapım aşamalarıyla ilgili teknik detaylar değerlendirildi.

vekil

Ziyarette sadece Gerede değil, Bolu genelindeki diğer önemli ulaşım projeleri de ele alındı. Bu kapsamda; Mudurnu – Göynük – Taşkesti yolu üzerindeki hasarlı alanların onarılması ve gelecek yıl asfalt yenileme ihalesine çıkılması, Gölyüzü Kavşağı’nın akıllı kavşak sistemi olarak tamamlanması için teknik eksikliklerin giderilmesi konularında bilgi alışverişi yapıldı.

Milletvekili Akgül, ziyaret sonrası yaptığı açıklamada, “Gerede başta olmak üzere Bolu’nun tüm ilçelerinde ulaşım altyapısını geliştirmek, güvenli ve konforlu yolları vatandaşlarımızla buluşturmak için çalışmalarımız kararlılıkla devam ediyor.” dedi.

(Haber Merkezi)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Gerede-Dörtdivan Yolu Gündeme Alındı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gerede Medyatakip