Gerede karayolunda meydana gelen kazada, yola aniden çıkan başıboş bir ata çarpan otomobilde bulunan 3 kişi yaralandı. Çarpmanın etkisiyle at telef oldu.
Seyir Halindeki Otomobil Ata Çarptı

Kaza, Gerede-Karabük-Kastamonu karayolu Kadıbükü mevkiinde yaşandı. Edinilen bilgilere göre, Mustafa Ö. yönetimindeki 37 SA 477 plakalı otomobil, aniden yola çıkan başıboş bir ata çarptı.
Araç Metrelerce Savruldu
Çarpışmanın şiddetiyle kontrolden çıkan otomobil, yaklaşık 300 metre savrulduktan sonra toprak alana çarparak durabildi. Kazada at telef olurken, sürücü Mustafa Ö. ile araçta yolcu olarak bulunan İbrahim Ö. ve Mehmet Ö. yaralandı.
Yaralılar Hastaneye Kaldırıldı
İhbar üzerine olay yerine jandarma, polis, itfaiye ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulanslarla Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.
Kazaya ilişkin inceleme başlatıldı.
(Haber: Münire Karabulut)



















