1. Haberler
  2. Güncel
  3. Gerede’de Türkiye Şampiyonası Yapıldı

Gerede’de Türkiye Şampiyonası Yapıldı

biathlon (2)

Gerede ilçesinde 25-29 Temmuz tarihlerinde 11 ilden 250 sporcu kıyasıya yarıştı.

Türkiye Kayak Federasyonu’nun 2025-2026 faaliyet takviminde yer alan Yaz Tekerlekli Kayak Biathlon Türkiye Şampiyonası, 25-29 Temmuz tarihleri arasında Gerede Arkut Kayaklı Koşu ve Biathlon Merkezi’nde gerçekleşti.

11 farklı ilden toplam 250 sporcunun katıldığı şampiyonada, Büyükler Kadın ve Erkek kategorilerinde çekişmeli müsabakalar yaşandı. Doğayla iç içe olan bu benzersiz merkezde yarışan sporcular, sergiledikleri üstün performansla izleyenlere unutulmaz anlar yaşattı.

biathlon (1)

Gerede, hem doğal güzellikleri hem de spor etkinliklerine ev sahipliği yapmasıyla sporseverlerin ve sporcuların ilgisini çekmeye devam ediyor. Organizasyona katılan tüm sporcular tebrik edilirken, Gerede’nin etkinliklere ev sahipliği yapmasından duyulan gurur vurgulandı.

(Haber: Münire Karabulut)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Gerede’de Türkiye Şampiyonası Yapıldı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gerede Medyatakip