1. Haberler
  2. Güncel
  3. HAYIRLARA VESİLE OLSUN

HAYIRLARA VESİLE OLSUN

featured
0
Paylaş

Es-Seyid Osman Hulusi Efendi Vakfı’nın, “hayır çarşısı” ismini verdiği kermes dün yoğun bir katılımla açıldı.

Hayirlara-vesile-olsun-0105Merkezi Malatya’nın Darende İlçesinde bulunan Es-Seyit Osman Hulusi Efendi vakfı tarafından, daha çok insana yardım elini uzatabilmek amacıyla bu yıl Türkiye genelinde düzenlenen “hayır çarşısı” ismi verilen kermesler kapsamında ilçemizde düzenlenen kermesin açılışı dün yapıldı.

Atatürk Bulvarı alt caddede Halk Bankasının yanında yer alan kermesin açılışına, Gerede Kaymakamı Arslan Yurt, Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, Ak Parti Gerede İlçe Başkanı Ali Şafak, Gerede eski Belediye Başkanı Ömer Baygın ve Gerede Müftüsü Hasan İzmirli ile vatandaşlar katıldı.

Bay, bayan ve çocuk hazır giyimi, ayakkabı, çeyiz, gıda, zücaciye, el sanatları ve kırtasiye ürünlerinin bulunduğu kermeste güler yüzlü vakıf gönüllüleri, hayra vesile olacak gönül dostlarını bekliyor.

Kermes, 11 Mayıs Pazar gününe kadar devam edecek olup, 09:00 – 19:00 saatleri arasında hizmette olacak.

Hayirlara-vesile-olsun-0105-2

HAYIRLARA VESİLE OLSUN
0

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Gerede Medyatakip