KERMESE DAVETLİSİNİZ

featured

Es-Seyid Osman Hulisi Efendi Vakfı tarafından Gerede’de düzenlenen kermes bugün açılıyor.

Kermese-davetlisiniz-3004Ülke genelinde daha çok insana yardım elini uzatabilmek amacıyla yurt çapında kermesler düzenleyen, Merkezi Malatya’nın Darende ilçesinde bulunan Es-Seyid Osman Hulisi Efendi Vakfı’nın Gerede kermesi bugün açılıyor.

Vakıf tarafından yapılan açıklamada, yıl içerisinde vakıf gönüllüsü bayanların el emeği göz nuru ile hazırladıkları eşyalar ve işadamlarının yaptıkları ayni bağışlarla yapılacak olan kermeslerden elde edilen gelir ile ihtiyaç sahibi ve başarılı öğrencilere yükseköğrenim, ortaöğrenim ve barınma bursu verileceği, kimsesiz dul ve yetimlerin yakacak, giyecek ve yiyecek ihtiyaçlarının karşılanacağı, sağlık kuruluşlarının tıbbi cihaz, tefrişat vs. konularda destek olunacağı, yaşlı, yatalak ve maddi imkanı olmayanlara sağlık taraması ve ilaç için maddi yardımla birlikte sıcak yemek yardımında bulunulacağı belirtildi.

Saat 12:00’de, Seviller Mahallesi Atatürk Bulvarı alt cadde Halk Bankası yanında açılacak olan kermes, 11 Mayıs Pazar gününe kadar devam edecek.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
KERMESE DAVETLİSİNİZ

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir