2023 Esentepe Futbol Turnuvası başlıyor: Tarihler belli oldu

featured

Geredelilerin merakla beklediği futbol turnuvasının bu seneki başlama tarihi belli oldu. İlçe halkı tarafından yoğun ilgi gören turnuvaya, geçtiğimiz ay genç yaşta vefat eden “İsmail Danışman”ın ismi verildi.

Gerede’de geleneksel olarak düzenlenen ve özellikle köyler arası rekabetin kıyasıya yaşandığı Esentepe Futbol Turnuvası başlıyor. Geredeli futbolseverlerin merakla beklediği turnuvanın bu sene 24 Temmuz 2023 tarihinde başlayacak.

Genç İsmail’in ismi turnuvada yaşatılacak

İsmail Danışman

İlçe halkı tarafından ilgiyle takip edilen Esentepe Futbol Turnuvası’na bu sezon, geçtiğimiz ay elim bir iş kazası sonucu 24 yaşında vefat eden İsmail Danışman’ın ismi verildi.

Kurumlar, kuruluşlar, köyler, vakıflar ve şahsi gruplar takım kurabilecek

Turnuvaya katılım için belirlenen şartlara göre, kurumlar, kuruluşlar, köyler, vakıflar ve şahsi gruplar takım kurarak mücadele edebilecek. Her takımın en az bir oyuncusunun 30 yaş ve üzeri olması gerektiği turnuvada, takımların 2020-2021 sezonunda oynamış lisanslı ve yabancı en fazla 5 yabancı oyuncu bulundurmasına izin verilecek. Lisanslı ve yabancı oyuncular için ise oyuncu başı 3000 TL transfer ödemesi yapılması gerekiyor.

Maçlar Esentepe’de oynanacak

Maçlar, Esentepe Futbol Sahası’nda 30’ar dakikalık iki devre şeklinde oynanacak. Turnuvaya katılan takımlar, müsabaka listelerinde en fazla 18 oyuncu ve 2 takım yetkilisi bulundurabilecekler. Sağlık sorunlarından oyuncuların kendileri sorumlu olacak ve tüm takımlar en fazla 5 oyuncu değişikliği yapabilecekler.

Kurallara uymayana ceza var!

Turnuva komitesi tarafından belirlenen hakemler ve kurallar doğrultusunda oynanacak olan maçlarda, saha içi ve dışında oluşabilecek disiplin ihlallerinde, gerekli cezalar turnuva komitesi tarafından verilecek.

Son başvuru: 21 Temmuz

Turnuvaya katılmak isteyen takımların son başvuru tarihi 21 Temmuz 2023 olarak belirlenmiş olup, ödeme dekontları ve takım listelerinin en geç 17.30’a kadar turnuva komitesine teslim edilmesi gerekiyor. İlk maç ise 24 Temmuz 2023 Pazartesi günü saat 17:00’da başlaması planlanıyor.

Geredeli futbolseverlerin heyecanla beklediği İsmail Danışman Esentepe Futbol Turnuvası ile aynı zamanda Geredespor’un giderlerinin karşılanması ve ilçenin takımının BAL Ligi’ndeki mücadelesine destek olmak için önemli bir kaynak sağlanması amaçlanıyor.

İşte Geredespor tarafından duyurulan kurallar:

GEREDESPOR KULÜBÜ İSMAİL DANIŞMAN ESENTEPE FUTBOL TURNUVASI

KATILIM ŞARTLARI VE TURNUVA KURALLARI

  • Turnuva’ya katılım bedeli her takım için 10.000 TL’dir.
  • Turnuvaya kurum kuruluş köy, vakıflar ve şahsi gruplar takım kurarak katılabilir.
  • 18 ve 18 yaş üstü olması her takımda ilk 9’da en az 30 ve 30 yaş üzeri bir oyuncu bulundurmak şarttır.
  • Her takım 2020-2021 sezonunda oynamış lisanslı ve yabancı en fazla 5 oyuncu takımda bulundurabilir.
  • Her lisanslı ve yabancı futbolcu için oyuncu başı 3000 TL Transfer ödemesi yapmak zorundadır.
  • Gerede’de görev yapan memur ve öğrenciler belge getirmek şartı ile turnuvaya katılabilirler (en az 6 ay önce ikametgahını ve çalışma belgesi beyan etmeleri gerekmektedir.)
  • Maçlar ESENTEPE FUTBOL SAHASINDA oynanacaktır.
  • Maçlar 30’ar dakikadan 2 devre şeklinde oynanacaktır.
  • Müsabaka başlama saatinden itibaren en fazla 15 dakika beklenecektir. Zamanında saha’da bulunmayan takımlar hükmen mağlup sayılacaktır.
  • Hakemler ve verilecek kararlar komite tarafından belirlenecektir.
  • Maçlar 9’ar kişi oynanıp takımlar müsabaka listesine en fazla 18 kişi ve 2 kişi takım yetkilisi bulunabilir. Takım yetkilileri oyuna oyuncu olarak katılamaz.
  • Tüm oyuncular saha içinde veya dışında oluşacak tüm sağlık sorunları ve nedenlerinden kendileri sorumludur.
  • Tüm takımlar en fazla 5 oyuncu değişikliği yapabilirler. Oyundan çıkan oyuncu tekrar oyuna dahil olamaz.
  • Tüm takımlar saha içi ve sahada dışında oluşabilecek (KAVGA,DARP,HAKARET VE KÜFÜR VB.) olaylarda takımlara verilecek cezalar için (İHRAÇ VB.)Tek yetkili turnuva komitesidir.
  • Turnuvaya katılım için son başvuru tarihi 21 TEMMUZ 2023 saat 17:30‘a kadar tüm takımlar ödeme dekontları ve takım listelerini turnuva komitesine vermesi gerekmektedir.
  • Turnuva 24 TEMMUZ 2023 Pazartesi günü saat 17:00‘da ilk maç oynanacaktır.
  • Müsabaka saatleri ve tarihlerinde değişiklik olduğu zaman komite tarafından bildirilecektir.
  • HESAP ADI: GEREDESPOR KULÜBÜ
    HESAP IBAN NO: TR 3900 0100 0055 108 908 33 5001

DÜZENELENEN BU TURNUVANIN TÜM GELİRLERİ 2023-2024 SEZONUNDA BAL LİGİNDE MÜCADELE EDECEK İLÇEMİZİN GÜZİDE TAKIMI GEREDESPOR FUTBOL KULÜBÜNÜN GİDERLERİ İÇİN KULLANILACAKTIR.

TÜM HALKIMIZIN DESTEĞİNİ BEKLİYORUZ.

TURNUVA KOMİTE BAŞKANI VE SORUMLUSU

GÖKHAN BARTIK

İLETİŞİM: 0535 648 19 03

(Haber Merkezi)

1
mutlu
Mutlu
1
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
1
vir_sl_
Virüslü
2023 Esentepe Futbol Turnuvası başlıyor: Tarihler belli oldu

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir