1. Haberler
  2. Spor
  3. Geredespor, tecrübeli stoperle anlaşmaya vardı

Geredespor, tecrübeli stoperle anlaşmaya vardı

featured
0
Paylaş

Geredespor, Bölgesel Amatör Lig kadrosunu şekillendirmeyi sürdürüyor. İlk transferini kaleye Sefa Demirses’i alarak gerçekleştiren temsilcimiz, Kadir Ercivan ile de sözleşme uzatmıştı.

Yeni sezonda iddialı bir takım kurarak başarıyı sürdürmek isteyen kulüp yönetiminde Başkan Celal Uslu, Sportif Direktör Gökhan Bartık ve Teknik Direktör Tarık Yurttaş koordineli bir şekilde transfer harekatını yönetiyor.

Bu kapsamda savunmaya takviye yapmak isteyen kırmızı yeşilliler, aradığı kanı buldu. Kariyerinde Hacettepespor, Güngören Belediye, Bandırmaspor, Batman Petrolspor, Cizrespor ve son olarak da Kavaklıderespor’da forma giyen tecrübeli stoper Celal Aras ile anlaşmaya varıldı.

Geredespor Kulübü’nden yapılan açıklamada, ”Tecrübeli stoper Geredespor’da. Her iki tarafa da hayırlı olsun” denildi.

(Haber Merkezi)

Geredespor, tecrübeli stoperle anlaşmaya vardı
+ - 0

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Gerede Medyatakip