1. Haberler
  2. Spor
  3. Zonguldakspor Taraftarları Adalet İstiyor

Zonguldakspor Taraftarları Adalet İstiyor

zonguldakspor taraftarlari adalet istiyor MfZSIHzV.jpg

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından yürütülen bahis soruşturmasının Sincan Belediyesi Ankaraspor – Nazillispor maçına ilişkin yeni gelişmeleri, Zonguldakspor taraftarlarını yeniden bir araya getirdi. Taraftarlar, bu süreçte kulüplerine haksızlık yapıldığını savunarak adalet talep etti.

Zonguldakspor’un taraftar grubu adına konuşan Bora Amasralı, 0-0 sonuçlanan ve maç boyunca şut çekilmeden tamamlanan Sincan Belediyesi Ankaraspor – Nazillispor karşılaşmasına yönelik iddiaların soruşturma dosyaları ve tutuklamalarla ciddi bir boyuta taşındığını belirtti. Amasralı, “Nazillispor ligde kalmış, Sincan Belediyesi Ankaraspor play-off oynamış, Zonguldakspor ise haksız şekilde küme düşürülmüştür” dedi.

Taraftarlardan TFF’ye Adalet Çağrısı

Açıklamada şu ifadeler yer aldı:

“Söz konusu maçtaki iddialar soruşturma belgeleriyle birlikte ciddiyet kazanmış, iki kulüp başkanının tutuklanmasıyla süreç farklı bir aşamaya taşınmıştır. Buna rağmen federasyonun elindeki dosyalara karşılık Zonguldak şehrinin beklediği adalet henüz tecelli etmemiştir. Biz Zonguldakspor taraftarları olarak çağrımız nettir. TFF’ye sesleniyoruz. Haksızlığın üzeri örtülemez. Bu şehir iki sezondur sahada mücadele ederken masa başı kararların bedelini ödüyor. Zonguldakspor’un hak ettiği 2. Lig’e dönmesini talep ediyoruz. Bu bir spor meselesi değil, adalet meselesidir.”

Taraftarlar Sürecin Tüm Boyutlarıyla Aydınlatılmasını İstiyor

Taraftarlar, Zonguldak halkının hakkının geri verilmesi, tüm sorumluların adalet karşısına çıkarılması ve yaşananların üzerinin örtülmemesi gerektiğini vurgulayarak açıklamalarını sonlandırdı.

(Haber Merkezi)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Zonguldakspor Taraftarları Adalet İstiyor
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gerede Medyatakip