GEREDE’DE VEFAT EDENLER (15-16-17 MART 2023)

featured

15 – 16 – 17 Mart 2023 tarihlerinde vefat eden hemşehrilerimiz:

15 Mart 2023 Çarşamba

Meryem Güzel

İlçemiz Örencik Köyü Baltacılar Mahalles’inden Durmuş Ali Güzel’in eşi, Mehmet, Kemal, Hüseyin ve Mustafa Güzel’in annesi Meryem Güzel vefat etmiştir.

Cenazesi öğle namazını müteakip Örencik Köyü Baltacılar Mahallesi’nde kılınan cenaze namazından sonra köy mezarlığına defnedilmiştir.

16 Mart 2023 Perşembe

Kezban Bilir

İlçemiz Çalışlar Köyü’nden Mehmet Bilir’in eşi, Hatice, Fatma ve Mustafa Bilir’in annesi, Remzi Bilir’in yengesi, Kezban Bilir vefat etmiştir.

Cenazesi öğle namazını müteakip Çalışlar Köyü’nde kılınan cenaze namazından sonra Çalışlar Köyü Mezarlığına defnedilmiştir.

Hacı Süleyman Gönen

İlçemiz Çalaman Köyü Yaman Mahallesi’nden İbrahim Gönen ve kemerci esnaflarından Ali Osman Gönen’in babası, merhum sucu Bayram Ercimen ve Ramazan Aydemir’in kayınpederi, Hacı Süleyman Gönen vefat etmiştir.

Cenazesi öğle namazını müteakip Çalaman Köyü Yaman Mahallesi’nde kılınan cenaze namazından sonra köy mezarlığına defnedilmiştir.

17 Mart 2023 Cuma

Rasime Doğanay

İlçemiz Yazıköy Afatlar Mahallesi’nden, Merhum Salih Doğanay’ın eşi, Zeki Doğanay, Ali Doğanay ve Mihriban Yılmaz’ın annesi, Seyit Ali Yılmaz’ın kayınvalidesi Rasime Doğanay vefat etmiştir.

Cenazesi ikindi namazını müteakip Yeni Camii’nde kılınan cenaze namazından sonra Yazıköy Afatlar Mahallesi Mezarlığına defnedilmiştir.

Vefat eden hemşehrilerimize Allah’tan (c.c.) rahmet, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı ve sabır dileriz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
GEREDE’DE VEFAT EDENLER (15-16-17 MART 2023)

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir