1. Haberler
  2. Genel
  3. Düzce Üniversitesi’nden Yeni İş Birliği Protokolü

Düzce Üniversitesi’nden Yeni İş Birliği Protokolü

duzce universitesinden yeni is birligi protokolu ehO6dy3z.jpg

Düzce Üniversitesi, Lokman Hekim Üniversitesi ile yeni bir “Akademik ve Bilimsel İş Birliği Protokolü” imzaladı.

Protokol, Lokman Hekim Üniversitesi’nde düzenlenen bir törenle hayata geçirildi. Törende, Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nedim Sözbir ile Lokman Hekim Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Gültekin, protokolü imzaladı.

İmzalanan protokol, iki üniversite arasında ortak faaliyetlerin gerçekleştirilmesi, akademik bağlantıların güçlendirilmesi ve bilimsel araştırmaların desteklenmesi amacı taşıyor. Protokol kapsamında eğitim, bilim ve kültür alanlarında akademisyenler, araştırmacılar ve öğrenciler arasında etkileşimin artırılması hedefleniyor.

Taraflar, ortak etkinlikler düzenlemenin yanı sıra lisansüstü eğitim imkanları sunmayı ve karşılıklı öğrenci ile öğretim elemanı değişimlerini gerçekleştirmeyi de planlıyor. Ayrıca, bilim üretme kapasitelerini artırmak için laboratuvarların karşılıklı kullanımı gibi birçok fayda elde edilmesi bekleniyor.

(Haber Merkezi)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Düzce Üniversitesi’nden Yeni İş Birliği Protokolü
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gerede Medyatakip