Bolu’da eğitim alanında önemli bir gelişme yaşandı. Geredeli milletvekili Yüksel Coşkunyürek, yaptığı paylaşımla, Dörtdivan ilçesinde yeni bir eğitim kurumunun kurulacağını duyurdu.
AK Parti Bolu Milletvekili Yüksel Coşkunyürek, “Gayretlerimiz ve girişimlerimiz neticesinde; eğitimde fırsat eşitliğini önceleyen, her bölgemize dokunan kalkınma hamlelerimiz doğrultusunda BAİBÜ Dörtdivan Ekrem Doğanay Meslek Yüksekokulu’nun kurulması kararını aldırdık.” ifadeleriyle gelişmeyi paylaştı.
Yeni meslek yüksekokulunun, gençlere yeni olanaklar sunacağı ve Dörtdivan’ın kalkınmasına katkı sağlayacağına inanılıyor.
Yetkililere Teşekkür
Yüksel Coşkunyürek, yaptığı paylaşımda “Bu önemli süreçte desteklerini esirgemeyen Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere, YÖK Başkanımız Prof. Dr. Erol Özvar ve Rektörümüz Prof. Dr. Sn. Mustafa Alişarlı’ya teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum.” sözlerine yer verdi.
(Haber: Davut Er)