Gerede Belediyesi millet bahçeleri kapsamında ilçeye kazandırılması planlanan iki yeni kafeteryanın yapımı için start verdi.
Gerede ilçesine toplam iki adet tek katlı betonarme kafeterya binası inşa edilecek. Çelik çatılı olarak projelendirilen yapıların her biri 205 metrekare büyüklüğünde olacak.
Kafeteryalardan biri Esentepe mevkiinde bulunan 43 ada 12 parsel üzerinde, diğeri ise Cumhuriyet Meydanı’nda yer alan 58 ada 1 parselde yapılacak.
İhale, 13 Temmuz 2026 tarihinde saat 10.30’da gerçekleştirilecek. Sözleşmenin imzalanmasının ardından yüklenici firmaya en geç 3 gün içerisinde yer teslimi yapılacak ve inşaat çalışmalarına başlanacak. Yapım işinin, yer teslim tarihinden itibaren 75 takvim günü içerisinde tamamlanması hedefleniyor.
Gerede Belediyesi tarafından hayata geçirilecek proje ile ilçeye sosyal yaşam alanları kazandırılması ve vatandaşların hizmetine sunulacak yeni kafeteryaların kısa sürede tamamlanması amaçlanıyor.
Haber: Kemal Akın


















