Bolu’nun Göynük ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangın nedeniyle ekipler alarma geçti. Havadan ve karadan gerçekleştirilen yoğun müdahalenin ardından alevler akşam saatlerinde kontrol altına alındı. Bölgede soğutma çalışmaları devam ediyor.
Yangın, 11 Ağustos günü saat 15.45 sıralarında Göynük ilçesine bağlı Aksaklar köyü mevkisindeki ormanlık alanda çıktı.
Dağhacılar köyü Kabalar Mahallesi ile Aksaklar köyü arasındaki bölgede henüz belirlenemeyen bir nedenle başlayan yangını fark eden vatandaşlar, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi.
Ekipler Bölgeye Sevk Edildi
İhbarın ardından orman yangınına müdahale etmek üzere bölgeye çok sayıda ekip yönlendirildi. Alevlerin büyümesini önlemek ve yangını kontrol altına almak amacıyla hem karadan hem de havadan geniş çaplı çalışma başlatıldı.
Yazı Sona Erdi!
Yüklenemedi, lütfen tekrar deneyiniz.


















