1. Haberler
  2. Güncel
  3. GEREDE TSO’DA GES SEMİNERİ VERİLDİ

GEREDE TSO’DA GES SEMİNERİ VERİLDİ

featured
0
Paylaş

Gerede Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı tarafından endüstriyel tesisler için GES uygulamaları konulu eğitim semineri verildi.

Gerede Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı toplantı salonunda verilen eğitim seminerine Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, Gerede TSO Başkanı Ersin Kaşka, İlçe Tarım Müdürü Mutlu Yıldız, Deri İhtisas Organize Sanayi Bölge Müdürü Hakan Özyiğit, Gerede Uygulamalı Bilimler Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Sn. Mehmet Altınöz ve Fakülte Sekreteri Yunus Cıvdı ile üniversite öğrencileri ve sanayiciler katılım sağladı.

Seminer konuşmasını Felix Enerji A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mutlu Özer yaparken seminer sonrasında firmalar ile fikir alışverişinde bulunuldu.

Seminerde endüstriyel tesisler için güncel yönetmelikler kapsamında enerji maliyetlerini düşürmek amacıyla fotovoltaik panel seçimi, endüstriyel projelere yönelik invertör çözümleri, GES uygulamalarında kullanılan malzemeler ve GES kurulum EPC hizmetleri konuları anlatıldı.

GEREDE TSO’DA GES SEMİNERİ VERİLDİ
0

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Gerede Medyatakip