ABB, İhtiyaç Sahibi Ailelerin Kartına 500 TL Yüklüyor

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Ankara'da yaşayan herkesi sevince boğacak bir haberi duyurdu.

1693736221710466960

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Ankara’da yaşayan herkesi sevince boğacak bir haberi duyurdu. Türkiye’de bir ilki temsil eden bu projede, Başkent kart sahiplerine 500 TL’lik destek ödemesi yapılacağı açıklandı.

Ankara Kitap ve Kırtasiyeciler Esnaf Odası Başkanı Müslüm Küçükarzuman, Ankara Büyükşehir Belediyesi ile bir iş birliği projesini hayata geçirdiklerini duyurdu. Bu projenin Türkiye’de bir ilk olduğuna dikkat çeken Küçükarzuman, Başkent kart sahiplerine yapılan yükleme sonrasında SMS ile bilgilendirme yapılacağını ifade etti. Bu girişim, ihtiyaç sahibi ailelere yardım eli uzatmayı hedefliyor ve Ankara’da yaşayan vatandaşlar arasında büyük bir memnuniyetle karşılandı.

Başkent Karta Yüklenecek

Ankara Büyükşehir Belediyesi, şehirde gerçekleştirdiği yeni projelerle tüm Ankaralıların ilgisini çekiyor. Müslüm Küçükarzuman tarafından Türkiye’de ilk kez uygulanan bu projeyi anlatırken, Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin, Başkent Kart sahiplerine yapılacak yükleme sonrasında ailelere SMS ile bilgilendirme göndermeyi planladığını belirtti.

Küçükarzuman ayrıca, bu nakdi yardımın sadece Ankara Kitap ve Kırtasiyeciler Esnaf Odası üyesi olan kırtasiyecilerin işletmelerinde geçerli olacağını, zincir marketlerde kullanılamayacağını vurguladı. Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin Başkent Kart ile ihtiyaç sahibi ailelerin öğrenci çocuklarına yönelik 500 TL’lik kırtasiye desteği projesinin büyük bir öneme sahip olduğu ve olumlu bir şekilde karşılandığı belirtildi.

(Haber Merkezi)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
ABB, İhtiyaç Sahibi Ailelerin Kartına 500 TL Yüklüyor

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir