Başkan Alemdar basınla buluştu

featured

Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Abdullah Alemdar, yerel gazete ve internet sitelerinin sahipleri ile yazı işleri müdürleri ve ulusal basın mensuplarıyla iftarda bir araya geldi.

Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Abdullah Alemdar ve yönetim kurulu üyeleri, Bolu’da bulunan yerel gazetelerin sahipleri, yazı işleri müdürleri ve kentte görev yapan ulusal haber ajansları ile kanalları temsilcileriyle iftar yemeğinde bir araya geldi. Başkan Alemdar, bir otelde düzenlenen iftara katılan gazetecileri kapıda karşıladı.

Başkan Alemdar, iftar yemeğinin ardından Bolu Ticaret ve Sanayi Odasının yapacağı projeleri anlattı. TSO eski başkanı Türker Ateş zamanında hazırlanan projelerin tamamlanacağını ifade eden Alemdar, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte kentin ekonomisine katkı sağlayacak çalışmalara devam edeceklerinin altını çizdi.

Yönetim kurulu ve meclis üyelerinin yıllardır toplantılardan huzur hakkı almadıklarını hatırlatan Başkan Alemdar, “Yıllardır toplantılardan üyelerin almadığı huzur hakkı paraları ihtiyaç sahibi üniversite öğrencilerine dağıtılıyor. Bu uygulama Türker Ateş’in başkanlığı döneminde başlamıştı ve bizim dönemimizde de devam edecek” dedi.

(Haber: Mutlu Yuca)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Başkan Alemdar basınla buluştu

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir