Bolu Sürprizi! Türk İş Dünyasında Marka Fırtınası Estiriyor

featured

Türkiye Patent ve Marka Kurumu (TÜRKPATENT), 2023 yılının on ayına ait marka başvuru dağılımını paylaştı. Ülkede marka başvurularının en yoğun olduğu iller sıralamasında, büyük şehirlerin yanı sıra dikkat çeken şehirler arasında Bolu da yer aldı.

Bolu, Büyük Şehirlerin Arasında

İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Antalya gibi büyük metropollerin yanı sıra marka başvurularının yoğun olduğu iller arasında öne çıkan Bolu, ülke genelinde marka oluşturma ve koruma konusundaki artan ilgisiyle dikkat çekiyor.

Türk İş Dünyası Marka Değerine Önem Veriyor

Marka başvurularının bu kadar geniş bir coğrafyaya yayılması, Türkiye’deki iş dünyasının marka bilincinin geliştiğini ve girişimcilerin marka oluşturma sürecine daha fazla önem verdiğini gösteriyor. Türk iş dünyasının marka değerine verdiği önem, Türkpatent’in açıkladığı verilerle bir kez daha ortaya çıkıyor.

Bolu’daki Girişimciler ve İşletmeler Marka Konusunda Kararlı

Bolu’nun marka başvurularındaki yeri, kentteki girişimcilerin ve işletmelerin marka oluşturma konusundaki kararlılığını vurguluyor. Türkpatent’in açıkladığı listeye göre Bolu, Türkiye genelinde marka başvurularındaki etkileyici performansıyla dikkat çekiyor.

(Haber: Münire Karabulut)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bolu Sürprizi! Türk İş Dünyasında Marka Fırtınası Estiriyor

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir